Skip to content

Brattkortkurs – innføring i klatring og sikring

Lofoten Tindeklubb arrangerer Brattkortkurs som gir en innføring i klatring og hvordan du sikrer andre på topptau og led. Du vil etter endt kurs gjennomgå en test for å se om du har oppnådd den kompetansen som skal til for å få Brattkortet.

 Kortene er til for å øke sikkerheten ved innendørs klatring og kurset varer 12 timer. Innehavere av kortene har dokumentert at de er i stand til å ivareta både sin egen og en medklatrers sikkerhet. Brattkortet gir deg adgang til å klatre og sikre under alle former for innendørs klatring. Kortene er gyldige på alle klatrevegger som deltar i Brattkortordningen.

Pris:

1500 kroner per deltaker. Inkluderer lån av alt utstyr under kurset, 2 gratis klatreøkter utenom kurset og oppfølging med Brattkorttest. Selve kortet bestilles fra Norges Klatreforbund og koster 200 kroner. Alle mellom 13-19 år som tar kurset får inkludert gratis klatring i hallen frem til 1.juni. Deltakere på ungdomsklatringen betaler 1000 kr for brattkortkurs

PÅMELDING VIA LINK NEDERST. 

Kurs settes opp ved behov (minst 12 interesserte). Kursdato annonseres i god tid.

Neste kurs:

Kurs 1 (over to dager): Lørdag 9.april klokka 15.00-20.00 og Søndag 10.april klokka 10.00-15.00 + Brattkorttest
 
Kurs 2 (over to dager): tirsdag 3.mai og torsdag 5.mai klokka 17-22. + Brattkorttest
 
Kurs 3 (over to dager): tirsdag 31.mai og torsdag 2.juni klokka 17-22. + Brattkorttest
 
Meld deg på via linken. Hvis ingen av datoene passer kan du melde interesse og får beskjed når vi setter opp nye kurs.

Vi tar kontakt med alle som har meldt seg på.

Lofoten Tindeklubb arrangerer Brattkortkurs som gir en innføring i klatring og hvordan du sikrer andre på topptau og led. Du vil etter endt kurs gjennomgå en test for å se om du har oppnådd den kompetansen som skal til for å få Brattkortet. Kortene er til for å øke sikkerheten ved innendørs klatring og kurset varer 12 timer. Innehavere av kortene har dokumentert at de er i stand til å ivareta både sin egen og en medklatrers sikkerhet. Brattkortet gir deg adgang til å klatre og sikre under alle former for innendørs klatring. Kortene er gyldige på alle klatrevegger som deltar i Brattkortordningen.

Pris:
1500 kroner per deltaker. Inkluderer lån av alt utstyr under kurset, 2 gratis klatreøkter utenom kurset og oppfølging med Brattkorttest. Selve kortet bestilles fra Norges Klatreforbund og koster 200 kroner.

Neste kurs settes opp ved behov (minst 12 interesserte). Kursdato annonseres i god tid.

Klikk her for å melde din interesse

Vi tar kontakt med alle som har meldt seg på her.